logo

Trendy horloges – kunst aan je pols!

Daar bij THE ONE blijven ze ons verrassen met prachtig vormgegeven horloges. Kijk maar eens naar de Art Edition van dit merk. Onder het motto ‘Put some art on your wrist’ ontwerpen kunstenaars van over de hele wereld een collectie aparte en trendy horloges. Elk seizoen komt er een nieuwe Art Edition bij. In 2010 is dat onder anderen Romero Britto (Brazilië).

In de Britto Art Edition Binary Watch Collection toont Romero Britto zijn liefde voor popart op een serie split screen horloges.
the-one-SC122B1
Hier zie je de SC122B1, ontworpen door Britto. Het horloge is ingelegd met veelkleurig email. Blauwe LED-lampjes geven in binair formaat de uren (links) en de minuten (rechts) aan. Klokkijken is dus even wennen, maar het is dan ook niet zomaar een horloge, deze kleurrijke eye catcher. De achterkant van de kast is gegraveerd met de logo’s van Britto én THE ONE. Elk horloge uit deze collectie wordt trouwens verpakt in een exclusief door Britto ontworpen piramidevormig horlogedoosje mét zijn portret (ook al zo’n must have!).

Britto is zelf ook erg enthousiast over zijn ontwerpen voor The One: “I am thrilled to design something new and different for THE ONE’s art edition! The watches themselves are unique and my goal is to make every watch become a real piece of art.”

Het is ook een stevig horloge met roestvrijstalen kast en leren band, voorzien van hard horlogeglas. Natuurlijk spatwaterdicht, want je wilt er – weer of geen weer – wel mee gezien worden!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *