logo

Nieuwe titanium horloges in de collectie

Er zijn nieuwe titanium horloges voor heren toegevoegd in onze webshop! Titanium horloges kennen wij vooral van het merk Boccia, maar dit jaar hebben Breil, Pulsar en Lorus ook een aantal modellen toegevoegd in de collectie. Jaren geleden hebben zij al eens eerder titanium horloges op de markt gebracht, maar hierna bleef het een tijdje stil. Gelukkig hebben zij dit jaar weer een aantal mooie titanium horloges gelanceerd.

Voordelen titanium 
Titanium sieraden en horloges is een kenmerk van het merk Boccia. Titanium is geschikt voor mensen met een nikkelallergie en staat ook wel bekend als een anti allergisch materiaal. Vanwege zijn anti allergische werking wordt titanium veel toegepast in de medische wereld. Titanium brengt veel voordelen met zich mee. Zo is titanium sterker dan staal, lichter om te dragen en bestand tegen zout, water, zweet en zuren. Kunt u geen nikkel verdragen en bent u op zoek naar een horloge waarbij uw allergie niet opspeelt? Dan zijn titanium horloges zeker een uitkomst. Bekijk de gehele collectie titanium horloges HIER.

Nieuw in de collectie
Breil, Pulsar en Lorus hebben de voorjaarscollectie aangevuld met titanium horloges, ieder met hun eigen kenmerkende allure.

Breil
De Breil titanium heren horloges zijn voorzien van een solar uurwerk met chronograaf. Dit ultieme sporthorloge heeft een waterdichtheid van 10 ATM. Uit alle soorten licht haalt het solar uurwerk energie, aangedreven door de zonnecellen die in het horloge verwerkt zijn. Bekijk alle Breil Titanium Solar horloges HIER.

V.L.N.R TW1659, TW1657, TW1658

Pulsar
De titanium heren horloges van Pulsar hebben een sportieve uitstraling. Het chronograaf model heeft een waterdichtheid van 10 ATM, geschikt voor de meeste watersporten zoals zwemmen, zeilen en snorkelen in ondiep water. Bekijk alle titanium horloges van Pulsar HIER.


V.L.N.R PM3109X1, PM3111X1, PM3113X1

Lorus
De titanium heren horloges van Lorus zijn zeer scherp geprijsd. Dit klassieke analoge horloge is uitgevoerd met datumaanduiding en een waterdichtheid van 5 ATM, geschikt om mee te douchen en zwemmen. Bekijk alle titanium horloges van Lorus HIER.


V.L.N.R RH993HX9, RH991HX9, RH995HX9

Benieuwd naar alle titanium horloges die wij aanbieden? Vind HIER jouw titanium horloge in onze collectie.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *