logo

Ikki horloges

Ikki is een van de bekendere merken onder de budget horloges. Het merk begon eerst met een sportief imago maar is snel gegroeid naar de chique horloges in de trant van Michael Kors en Fossil. Wil je er trendy uitzien maar heb je niet veel geld te besteden? Dan zijn de Ikki horloges wat voor jou!

De Ikki horloge collectie bevat veel zilver, goud en rose goud. De horloges hebben een aantrekkelijke prijs, die tussen € 39,95 en € 59,95, varieert. De horloges zijn tevens van hoge kwaliteit en luxe voorzien waardoor het merk een uiteenlopend publiek heeft. Ikki verandert de collecties van de horloges ten minste tweemaal per jaar waardoor je er altijd volgens de laatste trends bij kan lopen. Hou je van een grote opzichtige horloge? Dan kun je kiezen voor de New Classic van Ikki. Deze grotere horloges zijn belegd met schitterende steentjes en stralen een en al glamour uit. Wil je liever een ingetogen horloge maar toch iets trendy om de pols dragen? Dan kun je het beste gaan voor de Ikki Classic original.

Hebben wij je benieuwd gemaakt naar dit merk? Kijk dan hieronder naar de bijzondere Ikki horloges. Wil je meer informatie over het horloge? Klik dan meteen op de foto’s:

CC11CC19CO5GM1NC3GM5

 

 

Alle horloges zijn verpakt in een wit vak, inclusief garantiekaart, extra koppelingen en een gereedschapje om de band mee in te korten.

Ben jij net als ons ook fan van de betaalbare Ikki horloges?

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *