logo

De nieuwe Cluse modellen

LA GARÇONNE
Met zijn vierkante kast met afgeronde hoeken en de strakke, minimalistische wijzerplaat geeft La Garçonne een speelse dimensie aan lijnen en vorm. De kroon is gedecoreerd met een hexagon, een symbool van exclusiviteit en originaliteit. Dit is een horloge waarin androgynie en klassieke elegantie met ongedwongen glamour samenkomen. Je kunt de horloges van Cluse altijd aanpassen aan je eigen stijl door de verschillende bandjes. Bij dit model passen de 16 mm bandjes.

TRIOMPHE
Ingetogen elegantie met contrasterende elementen die uitnodigen om naar hartenlust te mixen en matchen. Het mesh bandje met verschillende kleuren strepen laat elegante eenvoud en glamoureuze glans samenkomen. De T-vormige bandaanzet zorgt voor een sierlijk silhouet. De wijzerplaat heeft een zachte metallic glans die het licht vangt en de aandacht trekt. Je kunt de horloges van Cluse altijd aanpassen aan je eigen stijl door de verschillende bandjes. Bij dit model passen de 16 mm bandjes.

Cluse heeft ook drie nieuwe witte modellen uitgebracht in de La Vedette, Bohème en Minuit lijn. Deze horloges hebben een rosé gouden kast en trendy witte band.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *