logo

Over ons

hellevoetsluisTrendjuwelier is ontstaan vanuit de passie voor het juweliersvak. Sinds 1997 is Trendjuwelier actief met 2 filialen in Hellevoetsluis en Spijkenisse, en in 2007 is hier de zeer succesvolle website www.trendjuwelier.nl bijgekomen. De website groeide in korte tijd uit tot één van de grootste online juweliers-webshops van Nederland. Een enthousiast team van jonge mensen werkt hier dagelijks om de vele Nederlandse, maar ook internationale klanten van hun bestelling te voorzien.

Op onze website www.trendjuwelier.nl kunt u het gehele assortiment horloges en sieraden bekijken en uiteraard online bestellen.

Door middel van dit blog willen wij u op de hoogte houden van de nieuwste collecties horloges en sieraden. Ook voor de laatste trends en inspiratie op gebied van lifestyle en fashion bent u hier aan het goede adres.
Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een goed advies of tips voor het combineren van uw sieraden ? Neem dan eens een kijkje bij MIX & MATCH. Hier zijn veel inspirerende combinaties te vinden. Ook in het LOOKBOOK vindt u veel inspiratie. Hier is te zien hoe fashion en sieraden volgens de laatste trends worden gedragen.

Benieuwd welke sieraden Doutzen Kroes of bekende Hollywoodsterren graag dragen? Dat vindt u bij TRENDS & CELEBS.

Wij zijn erg benieuwd naar uw mening over het blog. U kunt daarom altijd een berichtje achterlaten of reageren via blog@trendjuwelier.nl. Ook voor vragen of interesse om gastblogger te worden, kunt u ons een mailen.

Team Trendjuwelier.nl