logo

Sieraden trends zomer 2014

Untitled
De zomer staat alweer voor de deur! Het is dus weer tijd om goed uit te pakken met sieraden. Tijdens het warme weer is er natuurlijk meer huid zichtbaar in zwierige zomerkleding. Daarnaast komen de mooie kleurtjes en diamanten op een zongebruinde huid mooi tot hun recht. Hieronder hebben we de trends voor (zomer) 2014 op een rijtje gezet. Laat je vooral inspireren!

1. meerdere oorbellen: More is more! Want we gaan niet voor enkel een subtiel knopje in je oorlel, maar nemen de rest van je oor ook gelijk mee. Reken wel op een flinke dosis pijn na het schieten van de gaatjes (vooral bovenin je oor)!! De multiple earrings zijn een tikkeltje rebels, stoer, en creatief. Afgetrapte spijkerbroek aan, simpel wit hemdje, en gaan!

Kylie Jenner

2. Armband op je bovenarm: Met dit sieraad leg je de nadruk op mooie, slanke armen. Hiermee maak je je outfit helemaal Ibiza/Hippie-stijl. Combineer dit sieraad met een top met open rug of bijvoorbeeld een maxi dress.

Vanessa Hudgens

3. Dunne kettinkjes: In zilver of goud, welke je los draagt of met elkaar combineert. Aan het kettinkje pronkt een hangertje, met een bepaald symbool, een bijzondere herinnering of boodschap die bij je past. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een klein hartje. Een dunne ketting gaat heel mooi bij een delicaat stofje, maar valt bijvoorbeeld helemaal weg bij wat zwaarder materiaal zoals wol. Meer over tiny sieraden lees je hier.

Lauren Conrad

4. Statement ringen, bijvoorbeeld grote ‘full finger rings’, die je gehele vinger in beslag nemen. Ook kun je kiezen om meerdere ringen te combineren, inclusief op je vingertoppen!

 

Welke trend vind jij het leukst?! Kijk op onze webshop voor meer inspiratie!