logo

VMA’s 2014

Precies een week geleden vonden de MTV Music Awards plaats in Inglewood, Californië. De MTV Video Music Awards-ceremonie van 2014 is de 31e editie van dit evenement. De MTV VMA’s zijn bedacht als een soort alternatief voor de Grammy Awards. In de loop der jaren zijn de MTV Awards steeds prestigieuzere prijzen geworden. Met name door veel tieners worden ze beschouwd als de belangrijkste jaarlijkse muziekprijzen.

Beyoncé wordt niet voor niets Queen Bee genoemd – ze was de duidelijke winnares en ging met maar liefst drie awards naar huis! Ze won prijzen voor beste samenwerking (voor Drunk in Love, met hubby Jay Z), beste video met sociale boodschap en met de Michael Jackson Video Vanguard Award. Daarnaast gaf ze een super optreden opgevolgd door een emotioneel moment met dochter Blue Ivy en Jay-Z. Andere lucky winners waren onder anderen Miley Cyrus voor video van het jaar (Wrecking ball), Lorde voor beste rock video en Sia voor beste choreografie.

Blue Ivy, Jay-Z & Beyoncé

Benieuwd naar onze favoriete looks van de avond? Check dan de onderstaande foto’s en lees snel verder!

Best Dressed, MTV VMA's 2014

Beyoncé – Jennifer Lopez – Demi Lovato – Iggy Azalea

Laten we met het beste beginnen: Beyoncé. Ze arriveerde in een lange zwarte jurk van designer Nicolas Jebran. Prachtig! Naast Beyoncé zagen ook Jennifer Lopez en Iggy Azalea er adembenemend uit. Ze hebben allebei gekozen voor een metallic design. Iggy draagt een body-hugging jurk van Versace en J.Lo ziet er fantastisch uit in haar jurk van Charbel Zoe. De winnaar van de best cleavage-baring ensemble is overduidelijk Demi Lovato. Ze droeg een rode jurk van Lanvin met een lage hals en een hoge split – en kreeg het voor elkaar om er nog steeds classy uit te zien! Naast deze vier power-vrouwen zag ook Solange Knowles er goed uit. Ze droeg een van de beste broekpakken van de avond. Dit glinsterend tuxedo-style pak is van de H&M Studio Collection. Daarnaast verdient ze bonuspunten voor haar oranje wimpers en blauwe nagels.

Heb je inspiratie gekregen door deze looks? Ga dan naar onze webshop en stel jouw eigen rode-loper set samen!