logo

Vier Pasen met Trollbeads!

Heb jij weleens van de paasdraak gehoord? Speciaal voor Pasen verrast Trollbeads je met de kralen Paasdraak en Drakenei! Draken zijn mythische en magische wezens die in veel culturen een belangrijke betekenis hebben. Samen met het Draken slot geef je aan jouw Pasen wat magie.

Hou jij van traditionele symbolen voor Pasen? Dan zijn de Narcissenhanger of Maartnarcis wat voor jou! De narcis staat symbool voor wedergeboorte en een nieuw begin en is voor ons een teken dat de lente is begonnen. Geef je Pasen dit jaar wat extra’s door de prachtig Narcissenhanger van facetgeslepen glas of je andere Trollbeads te combineren met de mystiek van de Paasdraak! Deze gehele collectie is binnenkort verkrijgbaar. Houd onze webshop dus goed in de gaten!

 
Paasdraak Narcissenhanger Drakenei Draken slot

 

Met de komst van de lente zijn er nog veel meer kralen waarmee je dit seizoen in je sieraad kan laten terugkomen. Met bijvoorbeeld Lentegolf of het Springend konijntje. Bekijk alle vrolijke kralen in onze webshop en combineer ze naar jouw smaak!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *