logo

Trollbeads Najaarsevent

Najaarsevent

Omdat de Najaarscollectie vanaf 4 september verkrijgbaar is, geven wij een feestje: het Trollbeads Najaarsevent! Op vrijdag 4 en zaterdag 5 september word je ontvangen met een hapje en drankje en kun je de nieuwe items bewonderen. Zoals je gewend bent van Trollbeads zijn deze weer geïnspireerd op een verrassend thema: Mythic Nature. Ook is er een Special Edition voor Halloween, die slechts tijdelijk verkrijgbaar.

Wil je met een nieuwe armband starten? Dan is er de voordelige speciale aanbieding. Bij aankoop van een slotje naar jouw keuze, krijg je de zilveren armband cadeau.*

Bij je Trollbeads-aankoop vanaf € 50 ontvang je deze leuke vilten Trollbeads-shopper.**Krijg jij al herfstkriebels? Zet dan het weekend van 4 en 5 september in je agenda en bezoek dan een van van onze winkels. Je bent van harte uitgenodigd!

* Bij aankoop van een Trollbeads-slot naar keuze (t.w.v. € 48,- of meer) ontvang je een zilveren Trollbeads-armband t.w.v. € 42,- cadeau. Deze actie is alleen geldig tijdens het evenement bij je persoonlijke Trollbeads-dealer, zolang de voorraad strekt.

** Zolang de voorraad strekt. Trollbeads-dealers kunnen een eigen invulling aan deze actie geven.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *