logo

Ti Sento Spring/Summer 2015: Il Giorno Nuovo

Na de donkere, koude dagen van de winter begint in de lente weer een periode van licht. De dagen worden langer, warmer en lichter! Ieder jaar komt het Italiaanse sieradenlabel Ti Sento Milano rond deze periode met een nieuwe collectie. Zo ook dit jaar. De collectie heet Il Giorno Nuovo, wat een nieuwe dag betekent. 

Voor de ruim 100 nieuwe ontwerpen hebben de designers van Ti Sento hun inspiratie uit licht, kleuren en structuren gehaald. Een belangrijk onderdeel van de collectie is de serie ajour ringen. Deze opengewerkte ringen met minimalistische pavégezette lijnen zijn prachtig en ook zeker opvallend!

Voor de andere lijn binnen deze collectie vormen zirkoniastenen met organische vormen de basis. Hiervoor haalde het ontwerpteam haar inspiratie uit de natuur. De stenen zijn verkrijgbaar in hemelsblauwe en lichtgroene tint gecombineerd met 925 sterling silver. Daarnaast zijn veel modellen uitgevoerd met een roségouden coating en witte stenen. Een super combo!

In totaal bestaat de collectie nu uit 550 verschillende sieraden, uiteraard gemaakt met de kwaliteit die we van Ti Sento gewend zijn. Al het zilver (925 Sterling Silver) is voorzien van een laagje rhodium, wat er voor zorgt dat de sieraden extra lang zullen blijven stralen.

Kijk op onze webshop voor deze en natuurlijk alle andere collecties!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *