logo

Sale tips!

Wie houdt er nou niet van de sale? Leuke items scoren voor weinig geld is natuurlijk de droom van iedere fashionista. Sommige mensen hebben er echt een neusje voor en kunnen altijd de meest leuke koopjes scoren. Ben jij een groentje op dat gebied? Weet jij totaal niet hoe je je moet redden in de sale jungle?  Met onze sale tips kun je dit altijd leren!

Kortingen in de sale kunnen soms oplopen tot wel 75%! Vooral als je als student gebonden bent aan een budget maar toch leuke dingen wilt scoren als toevoeging aan je collectie, dan is de sale de ideale plaats om je uit te leven. En dat laatste gebeurt heel snel. Er is namelijk altijd een groot risico dat je iets koopt dat je niet echt leuk vindt, maar koopt omdat je het echt niet kon laten liggen.. (”de ’80’s oma oorknoppen waren maar 6 euro!”). Het is veel beter om iets te kopen waar je in investeert, iets wat je op de lange termijn veel plezier en geluk biedt. Daarom is het geen slecht idee om een plan op te stellen en te beslissen wat je budget vooraf is, om te voorkomen dat je een akelig schuldgevoel overhoudt aan het shoppen. Wij gaan je helpen en geven je hieronder 5 tips!

 

Tip #1: Sale search

Ga de winkelstraten in en ga opzoek naar de SALE stickers in de winkeletalages. Tegenwoordig kunnen we alles ook lekker online regelen en daarom is Google erg handig om opzoek te gaan naar de online sale’s.

 

Tip #2: Plannen

Plan je shoppingmoment of dag in. Grote kans uiteraard dat je niet het enige modemeisje bent die opzoek is naar de leukste sale items. Kijk dus bijvoorbeeld naar de sale aankondigingen en zet deze in je agenda!

 

Tip #3: Seizoen

Weet in welke seizoenen de sale gehouden wordt. Bijvoorbeeld, de vroege herfst of late zomer is de beste tijd om te shoppen. Nieuwe collecties worden ingekocht en de oude collecties nemen plek in, waardoor deze afgeprijsd worden en ruimte kunnen maken voor de nieuwe items.

 

Tip #4: Kortingscodes

Ken je die kleine aanbiedingen in de mail, voor een gratis goodiebag of een 10%  kortingscode?  Bespaar deze! Misschien heb je vriendinnen die onlangs een bestelling online geplaatst hebben die daarvoor een leuke kortingscode hebben ontvangen. Wissel deze codes bijvoorbeeld met elkaar uit! Zo zijn jullie altijd up-to-date van de laatste aanbiedingen.

 

Tip #5: Opruiming

Wanneer een winkel of webshop sluit wordt alles in de uitverkoop gezet om af te komen van alle stukken. Probeer dat in de gaten te houden door bijvoorbeeld hier online naar te zoeken. Google is echt jouw beste maatje in je jacht naar de online sale’s.

 

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan? Begin alvast naar een selectie uit onze sale en klik meteen op de foto’s om de items te bestellen!

 

6713DB-1727-1MK5836-1JF83943-1NJ1985040PU.PE.S.P12ZIR270W-1DX0780040-112204055-11964NB-1

 

 

 

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *