logo

Pimp jouw sieraden voor de Kerst!

Sinterklaas heeft ons landje nog maar net verlaten en Kerst is er alweer bijna! Tijd om de kerstkaarten te gaan versturen, de kerstboom op te tuigen, het huis te versieren en cadeautjes te kopen voor je dierbaren. En dit alles is al duur genoeg. Daarbij wil je er natuurlijk zelf ook top uit zien. Daarom gaan we allemaal opzoek naar de ideale kerstoutfit, waar een mooi sieraad niet bij mag ontbreken!

Een nieuwe outfit of set sieraden halen voor een paar dagen in het jaar is misschien wat over dreven of niet haalbaar voor iedereen. Maar wil jij toch wel iets speciaals deze Kerst. Dan hebben wij van Trendjuwelier hier over nagedacht en de ideale oplossing gevonden.

Pandora kerst bedels, om de feestdagen prachtig door te komen.

Pandora en Thomas Sabo  hebben kerstbedels
De merken Pandora en Thomas Sabo hebben kerstbedels ontworpen. De bedels zorgen dat jouw sieraad een echte kerstuitstraling heeft en zo heel de outfit. Zo hoeft u ieder jaar alleen maar deze bedel te pakken voor het kerstgevoel. Klinkt makkelijk en dat is het ook!

Hier hebben we een overzichtje gemaakt van enkele kerstbedels. De bedels zijn bij Trendjuwelier te krijgen bij de merken Pandora en Thomas Sabo.

thomassab 3 x kerstbedelsGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *