logo

Noosa Amsterdam, hot or not?

Bij trendjuwelier zijn wij elke dag op zoek naar de nieuwste trends om jou op de hoogte te houden. Nu zijn wij weer een nieuwe trend tegen gekomen en willen we graag weten wat jij hier van vind! Bij de Margriet Winterfair zagen we ze al bij verschillende kraampjes liggen. Vrouwen stonden er voor in de rij. De chunks armbanden van het Amsterdamse merk Noosa.chunks armband van Noosa Amsterdam met inspiratiebeeld

Noosa Amsterdam
Noosa is een merk dat is opgericht door twee reisliefhebbers. Hun liefde voor reizen, verschillende culturen en de symbolen daarvan vormden samen het concept van Noosa. Noosa is de naam van de plaats waar de twee reizigers allebei zijn geweest. Zij bezochten deze plaats apart en werden er beide verliefd op. Noosa is een plaatsje in Australië, waar een authentieke sfeer heerst met bijzondere mensen. Ook is er een nationaal park aanwezig.

Chunks armbandenChunks armbanden van Noosa Amsterdam
De armbanden bestaan uit een band waar “chunks” op gedrukt worden. De Noosa chunks staan symbool voor herinneringen van verre reizen, personen die je ontmoet hebt, gebeurtenissen die een speciaal gevoel bij jou opwekken of voor een bijzondere cultuur die je hebt leren kennen.
Met het gebruik van eerlijke, pure en natuurlijke producten probeert Noosa een steentje bij te dragen aan een betere wereld. De chunks worden met de hand gemaakt door getalenteerde ambachtslieden in Nepal, Peru en Bali.

Meer dan alleen maar armbanden
Noosa is een merk wat zich niet alleen op sieraden richt. Ze hebben onder andere ook tassen, sandalen, riemen en tassen die met chunks gepersonaliseerd kunnen worden. Een merk met een breed concept en groei mogelijkheden.

Jouw mening!
Wat vind jij van de armbanden, zou Trendjuwelier deze ook moeten aanbieden? Of ga jij liever voor een tas met Noosa chunks? Graag horen wij jouw mening!

Noosa chunks voor de armbanden