logo

Nieuwe collectie Zinzi!

Yesss! Wij zijn super blij! Er zijn namelijk weer heel veel nieuwe Zinzi sieraden binnen, die vanaf nu verkrijgbaar zijn in onze webshop. Ben jij nog niet bekend met Zinzi? Lees dan snel verder…

De schitterende Zinzi collectie wordt in samenwerking met topontwerpers uit de sieradenbranche gemaakt. De collectie wordt om de zes maanden vernieuwd, zodat jij als eerste de laatste trends en meest opvallende creaties kunt dragen. Daarnaast wordt er door Zinzi veel gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën, wat garant staat voor de hoge kwaliteit van de sieraden. De twee topvrouwen achter Zinzi zijn Fatima Moreira de Melo (won Olympisch goud met het dames hockeyteam) en Kim Feenstra (o.a. van Holland’s Next Top Model).

Om het voor jou wat makkelijker te maken hebben wij alvast de leukste items op een rijtje gezet. Zet ze bijvoorbeeld op je verlanglijstje of doe een mooi sieraad cadeau met Kerst. Want geven is misschien nog wel leuker dan krijgen!!!

1. Rosé gouden hanger

zih1161eGrote opvallende zilveren hanger, in roségoud verguld. Bovenaan een ruitvormzetting met champagne kleurige zirkonia en onderaan in koordzetting een peervormige grote roodbruine steen. Door de unieke vorm van deze hanger val je vast en zeker op, het is een absolute fashion musthave!

Shop hem hier.

 

 

 

2. Ziveren zirkonia oorhanger

zio1140Zilveren oorhangers met vijf speelse bungelende kettinkjes. Aan iedere ketting is een ronde zetting bezet met witte zirkonia bevestigd. Een verrassende musthave voor de feestdagen! Daarnaast zijn deze oorhangers goed te combineren met jouw favoriete outfit.

Shop ze hier.

 

 

 

 

3. Zilveren ring met zirkonia

zir1165cDeze zilveren ring is bezet met drie rijen bruinkleurige Swarovski crystals in verschillende teinten. Draag dit tijdens de feestdagen en je zal vast en zeker schitteren. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

Shop hem hier.

 

 

 

 

4. The key to your heart

zih989rZilveren roségoud vergulde sleutel als hanger, inclusief hartjes en zirkonia’s. Grootte van de hanger is 36mm. Hiermee is hij prachtig om aan een lange ketting te dragen. Zeker een stijlvol sieraad!

Shop hem hier

 

 

 

 

 

5. Zilveren armband

zia1051Zilveren armband met stevige kabelschakel. Sierlijk zijn drie zilveren half bollen bevestigd, waarin schitterende witte zirkonia’s zijn gezet. Een glinsterende armband voor de Feestdagen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

Shop hem hier.

 

 

 

 

Voor de gehele collectie kijk je natuurlijk op onze webshop.

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *