logo

Mix and Match: Fossil met Pandora

Voor de feestdagen zijn wij van Trendjuwelier naar de winkels gegaan om te zoeken naar leuke sieraden setjes die er voor zorgen dat we er extra feestelijk uitzien. We hebben verschillende setjes gemaakt en diverse merken met elkaar gecombineerd. Op deze manier zijn de setjes origineel en zal niemand er het zelfde er uitzien als jou!

CombinerenEen sieraden setje van Pandora en Fossil
De set van vandaag heeft een vrouwelijke uitstraling. Dit komt door de zachte en lichte kleuren, steentjes en verschillende vormpjes en motieven. De set bestaat uit een:

De Sieraden Pandora en Fossil
Het Fossil horloge is wit van kleur en heeft een rubberen band. Het uurwerk is rondom mooi afgewerkt met steentjes die voor een glamorous effect zorgen. De Pandora armband is zilver kleurig net als de kralen er omheen. De kralen hebben verschillende vormen en patronen en zijn versierd met steentjes en gekleurd glas.Als laatste hebben we de Fossil ring die wederom zilver kleurig is en net als het horloge is versierd met mooie steentjes. Doordat de sieraden allemaal zilver zijn en steentjes bevatten kunnen deze perfect met elkaar gecombineerd worden.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *