logo

Margriet Winter fair 2013

Woensdag 20 november zijn wij van Trendjuwelier naar de Margriet winter fair 2013 gegaan. Een evenement die een week in Utrecht plaats vind op de jaarbeurs. Het staat er vol met honderden kraampjes, die allemaal gespecialiseerd zijn in verschillende producten en diensten.

winter fair margriet 2013Kraampjes
Zo zijn er kraampjes van bekende merken te vinden zoals; Nivea, Rituals, Struik, Kia, Sabon, Therme en Samsung. Deze bekende merken hebben eigen kraampjes waar je hun producten kunt uitproberen en kan aanschaffen tegen een leuk beurs prijsje! Ook zijn er kraampjes van minder bekende merken, maar ook deze zijn zeker de moeite waard om even een kijkje bij te nemen.
Ook deze kraampjes zijn erg divers. Zo zijn er eetkraampjes, waar verschillende lekkernijen klaar gemaakt worden en daarna geproefd kunnen worden. Mini Beauty salons waar je haar gekruld/gestyled kan worden of uw voeten eens lekker verwend kunnen worden.

Workshops
Op de Margriet winter fair kan niet alleen gewinkeld worden maar je kunt er zelf ook lekker bezig zijn. Er verschillende workshops verspreid over de hele dag. Zo waren er workshops met het thema beauty en wellness, koken, creative activiteiten en nog veel meer. Het is erg leuk om nieuwe spulletjes te kunnen kopen maar nog leuker om met iets thuis te komen wat je zelf hebt gemaakt.

Jan Smit
Wij hadden het geluk dat op woensdag Jan Smit kwam optreden! Het was een groot succes, de zaal stond helemaal vol en iedereen kon de liedjes mee zingen.
Naast optredens waren er ook fashionshows om te kijken naar de nieuwste trends.

Kortom de winter fair van Margriet is een dag waar iets voor elke vrouw is! Een leuk dagje om samen met vriendinnen heen te gaan en weer up to date te zijn van alle nieuwe trends op gebied van fashion, lifestyle, koken, beauty en ontspannen!