logo

Trotse mama Nicolette van Dam

Vorige week vrijdag is Nicolette van Dam bevallen van haar tweede kindje; Kiki-Kate! ”Vanochtend is ons wondertje en kleine zusje geboren”, twitterde de trotse mama. Kiki-Kate is het kleine zusje van de 2-jarige Lola-Lily. Twee dagen eerder is ook Victoria’s Secret model Doutzen Kroes bevallen van haar dochtertje Myllena Mae. 

De bevalling is ”goed gegaan”, liet 29-jarige presentatrice weten. “Zo onbeschrijflijk gelukkig.” De vader van Lola-Lily en Kiki-Kate is vastgoedhandelaar Bas Smit, met wie Nicolette sinds 2011 verloofd is.

PicFrame (2)Zie hierboven een aantal Instagram foto’s van Nicolette. Linksboven zie je dat zij, net als ons, van tiny sieraden houdt! Ben jij ook op zoek naar een ketting met de initialen van jou of van een geliefde? Klik dan op de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie. Kijk op onze webshop voor meer inspiratie!

Huiscollectie 4006259 Gouden bedel letters               Huiscollectie 4006372 Gouden bedel letters               Huiscollectie 4016273 Gouden bedel letter set