logo

Fashion Icon 2014: Rihanna

Rihanna is uitgeroepen tot het Fashion Icon van 2014! Op 1 juni mag zij dan eindelijk de CFDA Fashion Icon Award in ontvangst nemen voor haar bijdrage aan de mode.

De zangeres heeft een flinke stempel gedrukt op het straatbeeld en in de popcultuur met haar verschillende looks. Toen zij haar haren kortwiekte en besloot de zijkant eraf te scheren, kregen de kappers het druk met menig fashionlover die met een foto van Rihanna naar de kapsalon snelden. Haar kledingstyle maakt ook altijd evenveel indruk als haar verschillende kapsels. Overdag combineert ze baggy broeken met hakken of sneakers en in de avond komen de sexy cocktailjurkjes en kokerrokken tevoorschijn. Rihanna is de ultieme ”style chamelon”, zoals velen haar beschrijven. Haar geheim om haar looks op te pimpen? Overmatig gebruik van accessoires zoals gouden kettingen, grote ringen en armbanden!

De leukste Rihanna sieraden-looks:

 

Rihanna-Brooklyn-Nets-Game  final_rhiannia_1  bodychainrhianna  la-modella-mafia-Rihanna-street-style-in-Paris-wearing-Chanel-jewelry-and-a-backpack-with-all-white-everything-and-gold-creepers-3

 

Heeft Rihanna jou ook geïnspireerd? Check onze webshop voor dezelfde sieraden.