logo

Eindeloos variëren met Mi Moneda

De nieuwe collectie van Mi Moneda is sinds november verkrijgbaar. Sindsdien zijn er al veel BN’ers gespot met de nieuwe munten, colliers, armbanden en ringen. Bij Trendjuwelier is deze collectie verkrijgbaar.

Mix and Match

Door de variëteit aan munten en grote keuze aan armbanden en colliers kan er eindeloos worden gematcht. Om je een beetje op weg te helpen zijn hier een aantal voorbeelden van verschillende combinaties. Er kan bijvoorbeeld leuk gespeeld worden met de kleuren. Hierbij kan dan weer een passende nagellak worden gebruikt. Ook sieraden van andere merken zoals DKNY en Ti Sento kunnen makkelijk worden gedragen bij de Mi Moneda sieraden. Leef je uit!!

Mi Moneda mix and match

 

Mi Moneda leren armbanden

Naast de nieuwe munten en colliers zijn er ook leren armbanden van Mi Moneda verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs. Elke armband heeft een verwisselbare munt waardoor de armband een persoonlijke touch krijgt.

Mi Moneda schakel armbanden

Deze leren armbanden zijn niet de enige nieuwkomers dit keer. Er zijn nu namelijk ook een aantal schitterende schakelarmbanden toegevoegd aan de collectie. Deze schakelarmbanden zijn verkrijgbaar in het zilver, goud en rosé goud, met in het midden een verwisselbare Mi Moneda munt. Het bijpassend collier zorgt voor een mooi geheel.

mi moneda schakelarmband

 



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *