logo

DKNY fall 2014 collection

De zomer mag dan eindelijk gearriveerd zijn in Nederland, volgens de weersvoorspellingen voor deze week, maar zoals bekend is de modewereld het seizoen altijd een stapje voor. Zo heeft de DKNY fall 2014 collection al zijn intrede gemaakt in onze webshop en gaan wij je alles vertellen over de nieuwe sieraden look van de komende herfst! We gaan terug naar de basis van New York: de stoere New Yorkers!

De kleine collectie is eclectisch, grafisch en vooral erg stylish. In de ready-to-wear collectie van DKNY zagen we al veel modellen voorbij komen met zilvergrijze coupes die strak naar achteren gekamd waren waarmee DKNY vooral het eclectische lijkt te willen benadrukken. De collectie sieraden bestaat volledig uit de kleuren zwart en zilver want daar in de ‘kosmos’ doen ze natuurlijk niet aan kleur. In de campagne van de DKNY fall 2014 collection zien we veel bekende New Yorkers die model staan voor het merk, waaronder zangeres Rita Ora.

1405096515_dknynewyorkerscampaign3

We zullen deze herfst erg veel donkere kleuren zien met fijne materialen zoals leer en suède. Wil je je donkere outfit toch een kleuraccent geven? Dan kun je gaan voor een beaniemuts in een felle kleur, terwijl de rest van je outfit donker blijft. Draag bomberjacks met stoere boots of en leren jasje terwijl je je outfit opfrist met de juiste sieraden.

De sieraden van DKNY sluiten geheel aan bij de kledingstyle van het merk. De armbanden uit de collectie hebben drie formaten en aan de binnenkant vind je de inscriptie ‘love from New York’. Bekijk de collectie hieronder en klik op de afbeeldingen voor meer informatie:

 

NJ2103040-1NJ2116040-1NJ2110040-1NJ2129040-1NJ2105040-1NJ2107040-1

 

 

Voeg met de ketting een schattig detail toe aan je stoere outfit en gebruik de zwarte armbanden voor een coole touch! De oorbellen uit de collectie zijn erg mooi om te dragen wanneer het haar strak naar achteren is gekamd.  Het futuristische element van de DKNY fall 2014 collection geeft je in ieder geval genoeg ruimte om te spelen en te experimenteren met verschillende looks.

Bestel de sieraden door meteen op de afbeeldingen te klikken of bezoek onze webshop voor meer inspiratie van DKNY!