logo

DiamondsbyMe: ontwerp je eigen sieraad

Een tijdje terug is onze pagina DiamondsbyMe online gegaan. DiamondsbyMe is de eerste Nederlandse website waar je zelf je eigen ring kunt samenstellen. DiamondsbyeMe maakt enkel gebruik van de nieuwste technieken in het goudsmidsvak. Dit wil zeggen dat je zelf de keuze kunt maken in edelmetalen en edelstenen!

Ons team van sieradenontwerpers is iedere dag bezig om nieuwe sieraden te ontwerpen. De sieraden worden door middel van 3D techniek gemaakt. Hierdoor kunnen wij perfecte sieraden creëren in minder tijd dan een goudsmid normaal nodig zou hebben. Uiteraard tegen de beste kwaliteit. Bovendien kunnen wij een uitgebreid assortiment aanbieden voor bijna de helft van de prijs welke je normaal in de winkel zou betalen!

Ringen: geheel naar eigen wens
Diamondsbyme heeft het grootste assortiment in ringen in Nederland. Bij ons kun je namelijk terecht voor meer dan 13 soorten edelstenen, zoals saffier of diamant. Deze edelstenen stel je samen met de 6 soorten edelmetalen die wij aanbieden. Hierdoor is het assortiment oneindig!

Een ring zelf ontwerpen is een unieke ervaring. Het heeft als voordeel dat je jouw ring naar eigen smaak en wens kan samenstellen. Om het eenvoudig te houden, biedt Diamondsbyme verschillende soorten type ringen aan. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een solitaire ring. Deze ring is erg populair onder de verlovingsringen. Het is een typische verlovingsring, met één edelsteen. Maar ook trendy ringen zijn in ons assortiment te vinden. Een pave ring bijvoorbeeld. Dit is een ring met kleine stenen naast elkaar of door elkaar. Doordat deze ring meerdere rijen edelstenen naast elkaar bevat, lijkt het net of de hele ring schittert als één grote diamant! Deze ring is een enorme trend in sieraden.

Hoe werkt onze sieraden configurator?
Via de homepage van DiamondsbyMe kun je direct een keuze maken door op een plaatje te klikken of een keuze te maken via het hoofdmenu. Wil je hierover meer informatie? Bekijk dan onze stap-voor-stap uitleg. Voor nu heb je alleen nog de keuze in diamanten en ringen maar wij werken er hard aan om zo spoedig mogelijk ook onze hangers en oorbellen te tonen. Houd de website goed in de gaten!!