logo

Da Noi Collection || Ti Sento Herfst/Winter 2014

ssssssssssssdddDe herfst/winter van 2014 brengt Ti Sento Milano thuis, Da Noi Collection. Thuis; tussen de wijngaarden in Italië, weg van het drukke stadsleven. Een plek om tijd met de familie door te brengen en te genieten van de eigen, vertrouwde omgeving. Het genieten aan de rijk gedecoreerde tafel met opvallende patronen en van mama die kleurrijke gerechten kookt voor de hele familie. Op deze plek vond Ti Sento de inspiratie voor haar laatste collectie van fashionable sieraden, vol licht, liefde en positiviteit. Precies wat de woorden Ti Sento betekenen: Ik voel je.

De nieuwe collectie bestaat uit 80 sieraden en is tijdloos stijlvol en elegant.

De Italiaanse afkomst van Ti Sento wordt extra benadrukt door de luipaardprint, één van de meest gebruikte patronen in de Italiaanse mode-industrie, die nu ook vertaald is naar sieraden. Handgezette witte, schitterend zwarte and champagnekleurige crystals creëren dit luipaardpatroon in verschillende luxe, maar toch toegankelijke sieraden, zoals armbanden en colliers.

De meer traditionele designs geven de collectie een verfijnd en glamoureuze touch door verschillende slijpvormen van de crystals en zettingen met elkaar te combineren in één sieraad. Het glanzende gerhodineerd sterling zilver en de heldere crystals van superieure kwaliteit zijn subliem doordat zij het licht vangen en een mysterieus, glinsterend effect geven.Ti Sento’s Mix & Match principe krijgt een extra dimensie door de toevoeging van de zilveren structured sieraden aan de collectie. De sieraden zijn ontworpen op het idee van mixen van verschillende stijlen met elkaar, zo kan een match gemaakt worden met elk Ti Sento sieraad.

De Ti Sento collectie bestaat uit 550 gerhodineerd sterling zilveren sieraden en is vanaf september bij ons verkrijgbaar! Hou de webshop dus goed in de gaten. We are excited!!!!

ssssssssssssdddGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *