logo

Breil: 3x unieke designs

Sommige merken hebben een trademark design waarmee zij zich als merk typeren en sommige merken onderscheiden zich van de rest door eigenzinnige en unieke ontwerpen. Breil is één van de merken die bij de laatste categorie hoort. Al jaren nemen zij risico’s op het gebied van horloges en sieraden. Zo brachten zij een herenhorloge uit voor de vrouw en ontwierpen als eerste een horloge met een rubberen band. Hou je van risico’s? Dan zul je de Breil ontwerpen geweldig vinden!

 

1. Breil TW1245 Infinity horloge

TW1245-1

Is het een armband? Is het een sweatband? Nee, het is een Breil horloge! Dit unieke design combineert elasticiteit met comfort. Met deze blikvanger rondom je pols geef je je outfit een aparte look.

 

2. Breil TW1052 B Snake horloge

TW1052-1

Sophisticated hoeft niet altijd oncomfortabel te zijn. De wijze waarop dit horloge je pols omsluit zorgt voor zoveel elegantie dat het net natuurlijk lijkt. Een horloge heeft nog nooit zo fijn gezeten!

 

3. Breil TW1203 Horloge

TW1203-1

Het kastje van dit horloge steekt geheel eigenzinnig uit. Als je liefhebber bent van een simpele basis met een vleugje creativiteit, dan is dit horloge helemaal geschikt voor jou!

 

Ben jij ook fan van Breil? Shop de horloges hier.

 

Zou jij unieke designs gebruiken om je outfit op te ‘spicen’?

 

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *