logo

Adidas power

Adidas is hot! Het merk is tegenwoordig niet weg te slaan vanuit het straatbeeld en social media.  Daar waar het merk eerst bekend stond om hun casual en sportieve looks, zijn ze tegenwoordig ook chic! Want waarom zou hardlopen of sporten niet kunnen op een fashionable manier? Wij zijn in ieder geval helemaal overtuigd! Adidas power!

De hardloop trend is je vast niet ontgaan. Hardloop sneakers combineren met een spijkerbroek staat allang niet meer voor ICT’ers of wizkids zoals Steve Jobs. Het is super hip om je ripped jeans af te stylen met hardloop sneakers en de meest favoriete pareltjes hiervoor zijn die van Adidas. De Adidas ZX Flux sneakers zijn ontzettend gewild op het moment. De sneakers lopen niet alleen heerlijk, ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren en kunnen je outfit in een mum van tijd omtoveren van saai naar awesome!  En wat dacht je van de Adidas superstar? Ken je die nog van vroeger? De witte sneaker met de populaire drie strepen was vroeger in veel schoenenkasten te vinden en is nu weer helemaal terug!

Adidas-Street-Style-21 paris_fashion_week_street_style_aw14_4 h-m-jeans-bomber-asos-jacket-primark-t-shirt-adidas-sneakers_400130904-1

 

Maar gelukkig voor ons concentreert Adidas zich niet alleen op de sneakers en streetwear, maar ook op de accessoires. De horloges van Adidas zijn de ideale combinatie van ‘sporty chic’. Kijk mee naar de leukste Adidas horloges voor zowel de dames als heren. Klik op de afbeeldingen om de horloges meteen te bestellen.

Voor haar:

ADH2916-1ADH2728-1ADH2710-1ADH2925-1

 

Voor hem:

 ADH2928-1ADH2908-1ADH2913-1ADH2911-1

 

 
Hou je van de minimalistische look, dan kun je gaan voor de ultra witte Adidas horloges met een strak design. Ben je juist meer van de kleur? Ga dan bijvoorbeeld voor de fel rode Brisbane horloge met de zwarte kast.

 

Wat vind jij van de Adidas power?